Portretschilder, Foto naar portret, familieportret of kinderportret gemaakt door vakkundige portret schilder

Foto naar portret laten maken door opsturen vanuw foto voor kinderportret of familieportret

 

fotonaarportret

 

 

Bezichtiging
Het is mogelijk om een aantal voorbeelden van onze schilderijen te zien. U bent van harte welkom op de Ceintuurbaan 326 te Amsterdam. Wel verzoeken wij u om vantevoren even te bellen of te mailen wanneer u langs wilt komen.

Digitale beeldbewerking
Indien u een foto heeft die niet helemaal voldoet voor een geschilderd portret kunnen wij eventueel met wat aanpassingen uw foto digitaal bewerken. Bijvoorbeeld achtergronden wegwerken, personen toevoegen of juist weglaten. Stuur uw foto per mail en wij zullen voor u  geheel vrijblijvend bekijken of hier extra kosten mee zijn gemoeid.   

Inlijsten en opspannen
Standaard worden onze schilderijen op een spieraam gespannen en in een doos verstuurd of u kunt ze bij ons komen ophalen. Wanneer u het schilderij opgespannen en compleet met lijst aangeleverd wilt hebben dan bieden wij u uiteraard die mogelijkheid. Geeft u het dan svp aan in het opmerkingveld op de bestelpagina en dan nemen wij na uw bestelling nog even contact met u op om alles op uw persoonlijke smaak af te stemmen.

Schilderstijl
Normaal worden onze schilderijen zo realistisch mogelijk gemaakt. Wanneer u een voorkeur voor impressionisme, abstract of in de stijl van een bepaalde schilder dan kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden door te spreken

Kwaliteit
Al onze  schilderijen zijn zeer realistisch en onze klanten zijn  enorm  tevreden over de service en over de kwaliteit van schilderijen die wij hebben uitgeleverd. Kijk hiervoor ook eens op onze referentiepagina.  Wij bieden u de hoogst mogelijke kwaliteit tegen betaalbare prijzen.  Kijkt u rustig eens rond op vergelijkbare sites en vergelijk de kwaliteit van de voorbeelden. Hoe vaak gaat u nu daadwerkelijk over tot de aanschaf van een olieverfschilderij ? Dat wilt u toch direct zeker weten dat u ook de kwaliteit krijgt die u verwacht. Wij durven rustig te stellen dat wij u maximale kwaliteit leveren tegen de meest gunstige prijs.  Bent u niet tevreden dan stuurt u het schilderij gewoon terug. Wij leveren  met een 100 % tevredenheidsgarantie; indien u niet tevreden bent met de geleverde kwaliteit krijgt u van ons u aankoopsom retour met aftrek van de transportkosten. Het schilderij dient dan wel binnen acht dagen te worden teruggestuurd in de originele verpakking.

Scannen
Wanneer u de foto niet digitaal heeft dan kunt u deze scannen. Wanneer u geen scanner heeft dan kunt de de foto's per post naar ons toesturen;  Schildersportret.nl, Postbus 51218, 1007 EE Amsterdam. Wij zullen de foto dan voor u scannen en bij de bestelling retour sturen.

Portretschilder
Indien u een voorkeur heeft voor een bepaalde schilderstijl dan kunt u dat uiteraard opgeven aan ons. Vermeld dan bij uw bestelling welk portret uit de referentiepagina u het mooiste vond. Dan zullen wij ervoor zorgen dat wij uw schilderij ook in die stijl zullen schilderen.

Tevredenheidsgarantie
In het geval u niet tevreden mocht zijn met het schilderij  bieden wij een niet-goed-geld-terug-garantie. Daarvoor dient u het schilderij in de originele verpakking te retourneren aan Schildersportret, Stadhouderskade 137 I, 1074 AZ Amsterdam.U ontvangt uw volledige aankoopsom retour met aftrek van onze verzendkosten.

Maten
U kunt bij ons kiezen uit de volgende formaten kiezen:

 • 15 cm * 20 cm
 • 30 cm * 40 cm
 • 40 cm * 45 cm
 • 50 cm * 75 cm
 • 60 cm * 90 cm
 • 80 cm * 100 cm

Indien u een afwijkende maat wilt bestellen dan is dit  natuurlijk mogelijk.  Mail ons uw wensen en wij zullen uw aanvraag binnen 24 uur beantwoorden. Bij afwijkende maten zal wel een meerprijs van toepassing kunnen zijn.

Levertijd
Na bestelling duurt het ongeveer 6 tot 8 weken tot dat uw portretschilderij gereed is. Dit komt mede omdat het portret enige tijd nodig heeft om te drogen Wij zullen u informeren wanneer het schilderij klaar is en u een foto toesturen. Voordat wij het schilderij versturen zullen wij u ook berichten, dan krijgt u van ons te horen op welke dag u het schilderij kunt verwachen. 

Verzendwijze
Alle schilderijen worden verstuurd per koerier in een harde kartonnen doos ter bescherming van het schilderij. Op deze wijze ontvangt u het schilderij in een optimale conditie.

Kosten verzenden

 • Normale verzendwijze gratis
 • Indien "onder rembours" 17,50 extra

Bij betaling onder rembours betaalt u het bedrag bij aflevering aan de postbode

Betaling
Betalen kan op verschillende manieren:

 • eenmalige machtiging
 • zelf overmaken
 • betaling onder rembours
 • contant ( alleen bij ophalen )

Schilderijbon
De schilderijbon is een uniek cadeau, zowel om te geven als om te ontvangen. Vanaf 15 kan ieder bedrag worden ingevuld op de bon. De bon is in te wisselen op alle sites die vallen onder schildersfabriek.nl en kan worden verrekend met een eventueel resterend bedrag. De bon is 1 jaar geldig na datum afgifte en is niet inwisselbaar voor contant geld.

Mutaties
Wij werken vanaf een foto, wanneer u iets verandert wilt op het schilderij op basis van de foto dient u dit ons vantevoren aan te geven. Wanneer u pas mutaties doorgeeft als het schilderij reeds klaar is zijn er extra kosten aan verbonden.

Lijsten
Al onze schilderijen worden zonder lijst verkocht. Wij werken echter samen met een aantal gerenomeerde lijstenmakers in Amsterdam en kunnen u iedere willekeurige lijst leveren. Wanneer u uw schilderij inclusief lijst wilt hebben neem u dan even contact met ons op.

Reproducties
Op verzoek maken wij voor u ook reproducties van oude meesterschilderijen zoals van Gogh, Monet, van Rijn en vele andere oude meesterschilders. Zie hiervoor ook onze website www.meestervervalsers.nl  

Foto naschilderen
Wij kunnen ook foto zo exact mogelijk naschilderen. U kunt eigenlijk alles laten schilderen wat u zelf mooi vindt. Dit kan varieren van uw tweede huis tot uw favoriete vakantiefoto van Nepal.  Kijk eens op www.fotonaarschilderij.nl

Dierenportretten
Wij kunnen ook een mooi schilderij maken van uw huisdier. Wij maken olieverfschilderijen van zowel paarden, honden, katten of tijgers. Het is ons om het even, wij schilderen alles wat u graag wilt hebben. Kijk eens op www.dieropdoek.nl

Galerie
Wanneer u onze schilderijen wilt bekijken, komt u dan langs op onze locatie aan de Ceintuurbaan 326 in Amsterdam. Neem svp vantevoren wel even contact met ons op wanneer u langs wilt komen.

Soort portretten

 • Familieportret
  Een schilderij is een prachtige manier om uw gezin via een familie portret vast te leggen voor een langdurige periode. Een familieportret  is een perfect cadeau  voor opa 's en oma's of om zelf aan de muur  te hangen.
 • Kinderportret
  Een kinderportret is normaal gesproken erg moeilijk aangezien kinderen moeite hebben om 5 minuten stil te blijven zitten. Omdat wij werken met foto's kunnen wij in alle rust het schilderij maken.
 • Huwelijks cadeau
   Aan de hand van een mooie foto kunnen wij het verse echtpaar portretteren en hebben zowel het bruidspaar  als de  familie hier nog jarenlang plezier van.
 • Jubileum cadeau
  Het geven van een jubileum portret is een originele manier om een medewerker te bedanken voor de jarenlange samenwerking.
   
 • Management portret
  Wilt u het management een origineel cadeau geven dan kunt u bijvoorbeeld een levensgroot schilderij in opdracht laten maken
 • Groepsportretten
  Indien u als gezin of als  vriendenclub een groepsportret wilt laten maken stuurt u ons een foto en u krijgt geheel vrijblijvend een prijsopgave.
 • Staatsieportret
  Ook voor een traditioneel staatsieportret bent u bij ons aan het juiste adres. Op verzoek sturen wij u voorbeelden van eerder portretten.

Afscheidscadeau
Een schilderij is echt een origineel cadeau idee. Wij kunnen  het schilderij voor u desgewenst feestelijk laten versieren met een persoonlijke boodschap om er een persoonlijk cadeau van te maken.

Fotograaf
Indien u een schilderij wilt laten maken maar u heeft nog geen geschikte foto, dan kunt u via ons ook een fotograaf inhuren. Aan de hand van deze foto kunnen wij het portret voor u schilderen. Voor voorbeelden van portretfoto's zie:
www.wiessing.nl

Heeft u nog andere vragen, stelt u ze gerust per mail en wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.